Skapandet...

Jag har faktisk scrappat flera LO's men jag har inte hunnit fota och så, men nu när jag får jullov så loooovar jag att lägga upp alla mina senaste sidor på min scrapblogg :-)

Mössprovning i hallen

Mössprovning i hallen

Pappa och Tova har roligt tillsammans, prova mössor tex. Tova ger sig inte förrens pappa har den rosa baskern på sig ! Puss på er älsklingar !

Bortslitning av heltäckningsmatta

Bortslitning av heltäckningsmatta

Mattan i vardagsrummet...

Ojjj vad det var länge sen jag skrev !!!

Jag har varit riktigt dålig på att blogga, men jag skyller på att jag har börjat plugga igen och det har varit väääldigt intensivt med pendling till Uppsala och allt. Och  så kämpar vi på med radhuset....  På fredag har jag tenta och sen kommer det ljuva jullovet ända till den 8 januari !!!!! Helt fantastiskt :-)

 Vi kommer att jobba gärnet på radhuset då så att vi åtmistone har rivt ut allt så vi kan börja rusta någon gång. Om 2 månader ska vi bo där: HJÄLP -HUr ska vi hinna ???? Just nu kan man beskriva läget som, sha, lister och köksfläkt och gammal badrumsinredning i hela Tovas rum. Vi ska ånga bort alla taper lager för lager...  för att inte tala om LURVET = det som blev kvar under den gamla plastmattan vi slitit bort: Svart lurv fastlimmat i golvet, ganska äckligt och super svårt att få bort. NÅgra tips ? Det ska målas köksskåp och luckor läggas golv i alla rum målas tak och snickerier, tapetsera, byggas loft och sist men inte mist: Kakla ett badrum ! Och då har vi inte ens börjat med källaren... Som sagt : HJÄLP !!!

RSS 2.0