Dagisfoto 2008




Finaste lilla tjejen november 2008.

Juletid

Det är så härligt att julen snart är här även om det innebär en hel del förberedelser. Jag har fortfarande kvar att sy julgardiner till Tova och ett par till paneler till vardagsrummet, men annars är det lite sådär lagom julmysigt härhemma med adventsljusstakar och julstjärnor i fönstren. Till helegen får tomtarna titta fram och så klä granen kanske på måndag. Det är så kul att julpynta för första gången i radhuset, även om det är mycket rust kvar så känns det som vårat hem nu.

Igär var det lucia på Tovas dagis, men hon blev gladledsen när vi kom så hon ville sitta i mitt knä hela tiden *skratt* hon som övat så fint här hemma

"-ute är möjt å kallt i husen...sova"

Annars är favorit sången "-stoa bamse spindel klättrar uppe tjåd" (Plus stora vevande rörelsen med både armar och ben )

Min duktiga lilla tjej som pratar som om hon aldrig gjort annat nu. Så härligt att hon äntligen kan uttrycka vad hon vill och hur hon känner.

Det är mycket spöken nu, undrar varför. Spöket gör allt möjligt konstigt, men oftast leker hon att spöket kommer och tar någon på skoj.


Själv jobbar jag på som bara den. IKEA på helgerna och i veckorna pendlar jag och gör mitt examensarbete på länsstyrelsen, vilket är jätte roligt ! Jag längtar efter att få sätta mig och jobba med det när jag gör annat, vilket känns bra. men det är tufft att aldrig vara riktigt ledig och Tova blir väldigt mammig. jag försöker jobba hemmifrån ibland så att jag kan hämta henne tidigare och få lite tid tillsammans då...

RSS 2.0