Vattkoppor...

Varför nöja sig med halsfluss när man kan ha vattkoppor samtidigt ? Stckars lilla T är så trött på att vara sjuk och då hittade jag igår morse en koppa på ryggen som inte kan vara annat än en vattkoppa och idag har hon en i handflatan också.. MEN på tisdag måste jag börja jobba igen för det här går bara inte ! Så då får vi byta att vara hemma om hon inte är frisk. Nu håller vi alla tummar för att kopporna torkar till på måndag...



Halsfluss

Stackars liten har halsfluss. När febern närmade sig 40 igår eftermiddag på den 6e dagen med febern så fick vi en tid på familjeläkarjouren och visst hade bakterierna slagit till så nu är det Kåvepenin som gäller i 10 dagar. Inte undra på att hon haft ont i halsen och svårt att äta !

Jag är feberfri nu, men har mer ont i halsen idag igen *suck* plus att det börjar märkas att jag inte sovit en hel natt sedan i onsdags, helt galet trött. I natt vaknade Tova MER än 10 ggr mellan klockan 12 och 4... Sen var det nog "bara" en gång i halvtimmen resten av natten. Och så har det varit sen i onsdags typ, ont i halsen blandat med nattskräck ( den blir värre när man har en infektion i kroppen eller har sovit dåligt, vilka ju ofta hör i hop).

Jag har inte jobbat med mitt exjob på en vecka nu och jag börjar blir rejält stressad över det. Det tidigaste som jag kommer i väg den här veckan är nog på fredag...

Sjuka

Vi har varit så mycket sjuka i år jag har aldrig varit med om något liknande. Jag som aldrig, verkligen aldrig brukar vara sjuk har varit däckad i hög feber inte mindre än 3 gånger den här vintern. Tova blev sjuk i onsdags och jag i fredags och vi har båda fortfarande feber. Usch, jag blir så stressad av att vara sjuk !

RSS 2.0